• Modele te shpijave

    Date: 2019.02.20 | Category: Uncategorized | Tags:

    Po Ju paraqesim parentaleà detaj të shtëpisë e CILA është e përshtatshme për ndërtim në Parcela të ngushta. ▪ Në Kat gjenden tri dhoma gjumi: dhoma Kryesore e gjumit me tarracë të Madhe dhe hapësirë, e CILA është e dedikuar për gardërobë dhe dy dhoma më të Vogla të gjumit. 3. Garazhi 20, 40 m ² 4. Lokali për kaldajë 5,20 m ² 8. Korridori + shkallët 8, 79 m ² 9. Dhoma e gjumit 8, 42 m ² 10. Dhoma e gjumit 8, 31m ² 11. Banja 6, 33 m ² 12. Gardëroba 2, 96 m ² 13. Dhoma Kryesore e gjumit 10, 52 m ² ▪ midis dhomave është e vendosur Banja Kryesore.

    ▪ Midis tualetit dhe dhomës së ditës gjenden shkallët, të cilat çojnë në mansardë. 1. Paradhoma 4,27 m ² 2. Korridori 6,05 m ² 5. Tualeti 0, 8m ² 6. Dhoma e ditës 25,07 m ² 7. Kuzhina 8,00 m ² ▪ nga garazhi kalohet në hapësirën e CILA është e paraparë për kaldajë..